NOVICE


06. maj 2015

Moč modnih revij

Največja moč modnih revij, poleg pridobivanja novih tehnik in sodobne estetike o laseh, je celosten pregled najlepših punc in žensk sveta, kakšne tehnike striženja imajo in kakšno barvo ali tehniko pramen. To nam omogoča, da vsakič po revijah posodobimo in dopolnimo delo v salonih Mare dresura frizure. Letos je jubilejno 15 leto sodelovanja na modnih revijah. Zato smo poleg Milana in Pariza, letos delali tudi New York Fashion Week. Na modnih revijah neprestano spreminjamo iste manekenke, zato je to neprecenljiv trening za kvalitetno spreminjanje frizur strank v salonu. V salonih so namreč frizerji nagnjeni ponavljanju in zato težkega srca strankam delajo spremembe. Enourni termini nam omogočajo, da po dobrem posvetu spremenimo ali posodobimo strankino frizuro v sodobno frizuro z estetsko vrednostjo sodobnega evropskega mesta. Vljudno vabljeni v dresuro po zadnjo informacijo! 19. februar 2015

#nyfw zaključen

Po dobrem tednu dni se je njujorški teden zaključil. V ekipi Eugene Souleimana smo oddelali osem modnih revij, osem največjih modnih revij, o katerih se je veliko govorilo in vsem naokoli dogajalo. Tudi meni. 

 

Kako naj strnem ta teden? Poučno na več področjih (ne samo na frizerskem), stresno, neprespano, jet-lagged, slavno, fotografirano, zanimivo, pestro, ameriško, novo, bogato. 

 

New York ostaja New York, jaz pa se vračam domov, kjer bom v svojih dveh salonih, na Vodnikovi c. 106 (01 505 24 77) in Beethovnovi ul. 12 (01 252 22 22) delil dobro energijo in vibracije iz New Yorka svojim cenjenim strankam do četrtka 26. februarja, ko naprej odhajam na milanski teden mode.

 

Prisrčen pozdrav,

Vaš Mare

xoxo04. april 2014

Dresiranje v Benetkah

Dresirali smo na odmevni modni reviji kulske blagovne znamke DIESEL, ki se je odvijala v Benetkah. Modeli so bili iz vseh koncev sveta, saj je bil cast, zaradi tatoojev in piercingov zelo zahteven. Razen Mareta in Žiga je ostala ekipa prispela iz Londona. 09. januar 2014

Haute Couture

Naslednji teden odhajam na podaljšan delovni vikend v Pariz, kjer poteka visoka moda in moški teden mode. Svojemu mentorju Eugene Souleimanu bom asistiral že pri 100 modnem dizajnerju.

Sledite mi na Instagramu @marefilipic, @maredresurafrizure na Facebook strani Mare dresura frizure ter spletni strani. Veselim se novega znanja in trikov, ki jih bom z Vami in na Vas izvajal zopet v torek 21. januarja 2014. Se vidimo v salonih Mare dresura frizure na Vodnikovi cesti 106 (01 505 24 77) in Beethovnovi ulici 12 (01 252 22 22).

xoxo30. september 2013

Zgodbe iz pariških avenij

Imidž in skrivnost v eni osebi.

Bisous,

Mare, xoxo25. september 2013

Bonjour Paris

V Pariz, mesto luči, umetnosti, mode in romantike, se vsako sezono rad vračam. Vsaka modna revija, na kateri sodelujem je nekaj posebnega in čudovita izkušnja. Za sezono pomlad/poletje 2013/14 bom sodeloval na kar desetih modnih revijah. Sicer že sedaj vem, da se bomo z ekipo Eugene-a Souleiman-a cele noči pripravljali, da bomo na revije dobro pripravljeni in organizirani. 

Mare, xoxo19. september 2013

MARE DRESURA FRIZURE NA TEDNU MODE V MILANU

Pričel se je #milanfashionweek. Tudi ekipa Mare dresura frizure je prisotna. Že 26. sezono. Na bogate izkušnje, znanje in druženje z najboljšimi frizerskimi mojstri na svetu smo zelo ponosni. Sodelovali bomo na modnih revijah kot so Tod's, Etro, Antonio Marras, Missoni. 

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI