NOVICE

05. maj 2017

Plačilo s kreditnimi karticami

Cenjene uporabnike naše spletne trgovine obveščamo, da plačilo s kreditnimi karticami zaenkrat ne deluje. Plačilo je možno po predračunu oz. po povzetju. Za razumevanje se vam najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo:)08. december 2015

Darilo

Razveselite svoje najbližje z darilnim bonbonom Mare dresura frizure. Na voljo v vrednostih 25 EUR, 50 EUR, 75 EUR in 100 EUR. Naprodaj v salonih Mare dresura frizure in naši spletni trgovini.

Veseli december Vam želi ekipa Mare dresura frizure08. december 2015

Brivec

Brivske izkušnje sem si začel nabirati, ko sem bil star 14 let, v dedovi brivnici, ki se je imenovala Pr' Slavčku, ustanovljena leta 1932. Znanje in stare tehnike britja prenašam tudi na svoje mlajše sodelavcev salonu Mare dresura frizure na Beethovnovi 12. 

Vabljeni na britje!

xoxo, Mare Filipič19. november 2015

Brez sušenja do lepe teksture las

Na prodajne police smo ravno prejeli produkt, ki je primeren za tiste, ki se nam včasih res ne ljubi posušiti las s sušilcem in krtačo, hkrati pa nam da lepo teksturo. Lasje so po nanosu kreme Bb. Don't Blow It preverjeno mehkejši in zares daje lepo teksturo. Las ne obteži in jim da lep sijaj. 11. marec 2015

Mare je nazaj v Ljubljani / Mare is back

Po dobrem mesecu dni odsotnosti in potepanju po njujorških, milanskih in pariških modnih revijah se je Mare Filipič vrnil v svoja ljubljanska salona Mare dresura frizure. Rezervacije terminov sprejemamo na 01 252 22 22 za striženje na Beethovnovi ul. 12 - Center in 01 505 24 77 za striženje in pestro izbiro barvnih tehnik na Vodnikovi c. 106 - Šiška. 

Mare Filipic is back at his two salons Mare dresura frizure after a fashion week month in New York, Milan and Paris. To book an appointment please call 01 252 22 22 for cut and style at Beethovnova ul. 12 - city Center and 01 505 24 77 for cut, color and style at Vodnikova c. 106 - Šiška.

 13. februar 2015

ZMAGA ZA NAJBOLJŠI REGENERATOR

Danes smo jo prejeli. Nagrado za najboljši regenerator v kategoriji najboljših izdelkov za nego las.

Mednarodna žirija 45 lepotnih urednic Elle je izbrala najboljše kozmetične izdelke, ki si jih zaslužite v letu 2015.

Nagrado za najboljši balzam prejme Hairdresser's Invisible Oil Conditioner

"Zares pomaga ukrotiti ostre, neposlušne in suhe lase. Ta balzam jih naredi svilene, vendar jih nikakor ne obteži." Angelique Martel, Quebec, Elle Kanada

 

 09. december 2014

Salona v decembru

Cenjene stranke! To že veste, da novoletne in slavnostne frizure treniramo že 15 leto za Vas na pariških, milanskih, londonskih tednih mode. Da boste blestele v vsem svojem sijaju na decemberskih srečanjih, bosta salona Mare dresura frizure odprta vse dni v tednu, po predhodnem dogovoru tudi v nedeljo. Rezervacije za novoletno dresuro sprejemamo na 01 505 24 77 (salon Vodnikova, Šiška) in 01 252 22 22 (salon Beethovnova, Center). 

 

V salonu samo za Vas, 

Mxxx14. julij 2014

Dekleta ne jočejo

Dekleta ne jočejo nov film TVS v režiji obetavnega slovenskega režiserja mlajše generacije Matevža Luzarja. Glavni ženski vlogi bosta odigrali Nina Rakovec in Tanja Ribič. Za lokacijo snemanja so izbrali tudi naš salon na Vodnikovi cesti 106. 

 

Se vidimo v filmu!05. marec 2014

PO TEDNIH MODE ZOPET DOMA

Cenjene stranke obveščamo, da Mare Filipič v svojih dveh salonih zopet oskrbuje svoje stranke in z bogatim znanjem in neprecenljivimi izkušnjami iz modnih revij napaja svoje zaposlene. Rezervacije terminov sprejemamo na 01 252 22 22 (salon Backstage, Beethovnova ul. 12) in 01 505 24 77 (salon Mare dresura frizure, Vodnikova c. 106).

Se vidimo,

ekipa Mare dresura frizure 20. februar 2014

Predstavljamo Bb. Thickening Dryspun Finish

Novo v prodaji Thickening Dryspun Finish. Suh razpršilec za takojšnjo polnost in vzdrževanje zračne teksture las. Bumble and bumble stilist svetuje, da si frizuro, ki je izgubila volumen osvežite z Dryspun Finish razpršilcem. Nanesite na korenine las in razmršite z rokami za takojšnjo polnost.13. februar 2014

Prejeli smo nagrado za najboljši šampon preteklega leta

Smo med zmagovalci lepotne elite. 44 lepotnih urednic revij Elle iz 44 držav je glasovalo 6 mesecev... o 14 najboljših kozmetičnih izdelkih preteklega leta. Danes smo imeli čast prejeti nagrado Elle International Beauty Awards 2014 za najboljši šampon preteklega leta, ki je po mnenju lepotnih urednic Surf Foam Wash Shampoo, Bumble and bumble

"Ko se v Avstraliji začnejo dnevi visokih temperatur in je zrak nasičen z vlago, Avstalke las ne oblikujejo. Vse kar potrebujejo, je šampon, ki to opravi namesto njih. Ta šampon ustvarja vodez naravno uvitih in kodrastih las s plaže, brez uporabe sušilnika in navijalk." Tako je komentirala najboljši šampon urednica lepote avstralske Elle, Janna O'Toole.

In kaj o njem meni urednica lepote slovenske izdaje revije Elle, Petra Windschnurer? "Imam popolnoma ravne lase, goste in težke. Ta šampon mi omogoča, da ustvarim najbolj naraven volumen pričeske, ki spominja na moderen, razmršen videz zmodnih pist in plaže."

"Šampon je kot nalašč za obalne stile frizur. Njegov osvežujoč vonj spominja na plavanje v morju, mešanica mineralov in morskega rastlinja pa ustvarja mehko in bogato teksturo las." Komentiramo in priporočamo mi, Vaša ekipa Mare dresura frizure19. januar 2014

TRIKI IZ MODNIH REVIJ

Nove trike in dogodivščine iz pariškega tedna visoke mode in moških modnih revij, delim z Vami ponovno v torek 21. januarja 2014. 

Bisous, xoxo - MF06. december 2013

Maretov izbor daril

Za zdresirano leto 2014 razveselite svojega moškega z lično pakiranim darilom po priporočilih dreserjev. Paket vsebuje Bb. gel in glavnik Primp za nanos produkta. Cena 40,00 eur.

Vaši dreserji, xoxo
17. september 2013

DRUŽABNI V DRESURI

Cenjene stranke vljudno vabimo, da nam sledite tudi na socialnih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram. Profila redno posodabljamo. V četrtek, dne 19. septembra odhajamo na modne revije v Milano. Sledite našim zgodbam iz zakulisja, pestro bo.25. julij 2013

Kontakt

Telefoniraj, rezerviraj, dresiraj v novem salonu Mare dresura frizure na Beethovnovi ul. 12 v centru Ljubljane.

T: 01 252 22 2216. november 2012

Backstage Mare dresura frizure

Vljudno vabljeni na najboljše striženje v Ljubljani v salon Mare dresura frizure na Beethovnovo ul. 12. Rezervacije sprejemamo na 01 252 22 22.09. maj 2012

Novo... surovo... in Vogue ...

Mare dresura frizure Backstage koncept frizerskega salona odprt od dneva zmage naprej na Beethovnovi ulici 12. Telefonska številka za rezervacijo termina 01 252 22 22. Vljudno vabljeni!15. december 2010

SKRIVNOSTNO ORODJE PINBOX

Ob deseti obletnici sodelovanja na modnih revijah v modnih prestolnicah, v Parizu, Milanu in New Yorku, smo v Mare dresura frizure za Vas zbrali pripomočke, s katerimi si lahko sami uredite frizuro, kot jo imajo manekenke na modnih brveh.

S pomočjo PinBoxa si lahko oblikujete frizuro za novoletno zabavo. Ravno tako je PinBox idealno novoletno darilo za Vašo dolgolaso prijateljico.

Nasvete, navodila in ideje kako uporabiti orodje dobite osebno pri dreserju v salonu Mare dresura frizure in na našem Facebook profilu. Naprodaj ekskluzivno v salonu Mare dresura frizure.
 20. oktober 2010

Otvoritev www.maredresurafrizure.com

S ponosom vam predstavljamo naše spletno mesto Mare dresura frizure, ki je stvar evolucije našega delovanja na zahtevnih tržiščih. S sodelavci bomo stran redno osveževali, jo za redne bralce delali zanimivo, skrbeli za najbolj kvalitetne novice o laseh in najboljših orodjih na svetu do katerih imamo dostop, ker sodelujemo z najboljšimi frizerji na svetu.

Na spletni strani boste lahko spremljali Mare dresura frizure Novice o Maretu Filipiču in dreserjih, modi, modnih revijah, trendih, zanimivih krajih, različnih dosežkih, produktih za lase in drugih sorodnih temah.

Na povezavi E-trgovina smo zbrali najboljše proizvode za vaše lase Bumble and bumble, New York, dodatke in krtače za lase. Izdelke lahko enostavno kupite preko spleta. Z izdelki lahko nekoga tudi presenetite, saj vam jih lepo zapakiramo in pošljemo direktno na naslov obdarjenca.

V Tradiciji si lahko preberete naše izkušnje, na katere smo izjemno ponosni. Če iščete zaposlitev, se lahko prijavite preko spletne prijavnice.

Za predloge, komentarje, pohvale in graje smo Vam na voljo na elektronskem naslovu info@dresurafrizure.com.

Pridružite se nam tudi na Facebook strani, kjer boste prvi izvedeli, kaj je novega pri Maretu, na tekočem s frizurami na milanskih, newyorških in pariških modnih stezah, prelistavali in komentirali albume iz modnih revij, prejemali kode za brezplačno poštnino v spletni trgovini in v neposrednem stiku z najbolj kul izdelki za lase.
 08. september 2010

Mare dresura frizure

Za najboljšo frizuro v mestu pokličite v salona Mare dresura frizure in si rezervirajte svoj termin na:

Vodnikova c. 106 (Ljubljana Šiška), 01 505 24 77

Beethovnova ul. 12 (Ljubljana Center), 01 252 22 22

kartice
COPYRIGHT © MARE DRESURA FRIZURE \ PRESS \ POGOJI POSLOVANJA \ AVTORJI